Wednesday, May 25, 2011

Ziua Mondiala fara Tutun 31 MAI 2011

Asociatia OncoHelp Timisoara va marca "Ziua Mondiala fara Tutun" in Timisoara,  31 Mai incepand cu ora 15,30 in Piata Libertatii.
Ziua Mondiala fara Tutun se serbeaza in toata lumea, in fiecare an pe 31 mai. Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat aceasta zi, "Ziua Mondiala fara Tutun" in anul 1987 intr-o initiativa de a atrage atentia asupra pericolul utilizarii tutunului pentru societate, nu numai pentru fumatori.
Proiectul se va desfăşura sub forma unei campanii de distribuire de materiale informative la care vom participa ca membra a Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer , precum si liceeni de la Liceul Grigore Moisil, studenti voluntari de la Facultatea de Medicina si Farmcie Victor Babes.

Campania se va desfasura in data de 31 MAI, in toate orasele unde FABC are organizatii membre si filiale ale organizatiilor membre, campanie  va incepe la ora 15.30 si va dura 2 ore.
Scopul proiectului este de informarea şi conştientizarea publicului larg asupra efectelor nocive ale fumatului activ şi pasiv.
Rezultate pe care le aşteptam este" Renuntarea la fumat a cat mai multor cetateni din toate categoriile de varsta"

No comments: